Over ons

Ervaar de Vrijheid van Creatie:

Met Do-Ya-Own heb je de vrijheid om elk aspect van je cannabisreis te controleren. Van het selecteren van je favoriete soort tot het aanpassen van smaken, potenties en formaten, onze producten stellen je in staat om je cannabisconsumptie als nooit tevoren te personaliseren. Elk knutselkit is zorgvuldig ontworpen om een naadloze en plezierige ervaring te garanderen, of je nu een beginner of een ervaren cannabisenthousiast bent.

 

Ontketen Je Creativiteit:

Onze website is niet zomaar een plek om producten te kopen; het is een platform om te inspireren en te onderwijzen. Ontdek een schat aan bronnen, waaronder deskundige tips, recepten en doseringsrichtlijnen, om je creativiteit te ontketenen en je cannabiservaring te verhogen. Sluit je aan bij onze gemeenschap van gelijkgestemde individuen, deel je creaties en leer van anderen.

 

Kwaliteit en Veiligheid:

Bij Do-Ya-Own geven we prioriteit aan kwaliteit en veiligheid boven alles. Onze producten zijn vervaardigd met behulp van premium ingrediënten, en we volgen strikte productieprocessen om consistente kwaliteit en potentie te garanderen. We houden ons ook aan de hoogste industrienormen en -reguleringen om je betrouwbare en betrouwbare cannabis knutselkits te bieden.

 

Begin Je Reis met Do-Ya-Own:

Ben je klaar om aan een nieuw cannabisavontuur te beginnen? Bezoek onze website op www.do-ya-own.com om ons assortiment producten te verkennen, inspiratie te ontdekken en de controle over je cannabiservaring te nemen. Ontketen je creativiteit, experimenteer met smaken en formaten, en maak je eigen unieke cannabisproducten met Do-Ya-Own. Omarm vandaag nog de vrijheid van creatie!


Dit ben ik

🌿 Officiële Cannabispatiënt | Cannasseur | Professional in Cannabis Teelt, Verwerking, en Medicinaal Gebruik 🌱

 

👋 Hallo! Ik ben Till Kasch, een officiële cannabispatiënt vanwege een ongeval dat ertoe heeft geleid dat ik aan een rolstoel gebonden ben. Cannabis helpt me met veel van de beperkingen die ik heb gekregen vanwege verlamming.

Ik ben een cannasseur, en expert op alles wat met cannabis te maken heeft. Met een diepe passie voor de plant heb ik mijn carrière gewijd aan het meester maken van de kunst van cannabis teelt, verwerking, en het begrijpen van zijn ingewikkelde componenten, inclusief terpenen, cannabinoïden en hun medisch voordeel.

 

💡 Oprichter van Do-Ya-Own CannaGoods 🏭

 

🏢 Ik ben trots de oprichter te zijn van Do-Ya-Own CannaGoods, een bedrijf dat gericht is op het leveren van hoogwaardige cannabisproducten en mensen in staat stelt controle te nemen over hun eigen cannabiservaring. Wij geloven in de kracht van educatie en streven ernaar onze klanten te informeren over de voordelen, risico's, en verantwoord gebruik van cannabis. wij produceren maakpakketten voor THC eetwaren. De gebruiker gebruikt zijn eigen cannabis, zodat onze sets ook legaal zijn in Duitsland.

Al het overige dat nodig is, is inbegrepen in elke knutselkit, zodat de gebruiker niets meer nodig heeft dan hun eigen cannabis en een oven. Dankzij de aangepaste materialen en ingrediënten samen met de gedetailleerde stap-voor-stap instructies, kunnen heerlijke cannabis snoepjes, cannabis siroop drankjes en functionele cannabis capsules worden geproduceerd in je eigen keuken zonder enige voorkennis.

 

🌍 Onze missie bij Do-Ya-Own CannaGoods is om de cannabisindustrie te revolutioneren door transparantie, duurzaamheid, en toegankelijkheid te garanderen. Met onze innovatieve technieken en nauwgezette verwerkingsmethoden leveren we topproducten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

 

🔬 Als een ervaren professional in cannabis teelt, heb ik uitgebreide kennis opgedaan in de ingewikkelde wetenschap achter cannabis genetica, plantvoeding, en milieu factoren die bijdragen aan optimale groei. Ik blijf voortdurend op de hoogte van het laatste onderzoek en ontwikkelingen in de industrie om baanbrekende inzichten en oplossingen te bieden.

 

💼 Als je op zoek bent naar expertise in cannabis teelt, verwerking, of medicinaal gebruik, of als je geïnteresseerd bent in het verkennen van de uitgebreide mogelijkheden binnen de cannabisindustrie, zou ik het heerlijk vinden om te verbinden en samen te werken met jou.


TV-Reportage

*met Engelse ondertiteling