CannaCaps

 

CannaCaps zijn THC-capsules, in wezen cannabis-tabletten of -pillen, perfect geschikt voor cannabispatiënten omdat hun gebruik lijkt op dat van veel andere medicijnen. Ze hebben een lange houdbaarheid in de koelkast en zijn over het algemeen zeer praktisch.

Door het gebruik van kokosvet samen met speciale boosters benutten de capsules het volledige potentieel van de gebruikte cannabis.

Productie

De productie van CannaCaps is gebaseerd op de "Oldschool" methode, waarbij de toppen direct worden geïnfuseerd in het dragermateriaal, dat vervolgens wordt gevuld in de capsules. Dit proces vereist een contacttijd van ongeveer 3-4 uur, maar de oplossing en cannabis hebben heel weinig overdracht of verwerking nodig.

Het vullen van de capsules werkt vrij goed met onze methode, maar het is het gemakkelijkst als een tweede persoon kort helpt met het vullen, omdat dit het mogelijk maakt om meerdere capsules tegelijk te vullen, waardoor de vul tijd van ongeveer 10 minuten naar 3 minuten wordt teruggebracht.

 

Speciale kenmerken van CannaCaps

De capsules zijn volledig smaakloos en zeer discreet. Ze hebben een zeer hoge biologische beschikbaarheid en bieden een zeer langdurig effect, waardoor ze bijzonder geschikt zijn om slaap te bevorderen.

 

Dosering & Effect

De dosering van CannaCaps is zeer uniform, maar moet van tevoren worden gepland. De capsules zijn moeilijk te verdelen, dus er moet ten minste één worden genomen. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat ze eerder aan de zwakkere dan aan de sterkere kant worden gedoseerd.

Als je geen ervaring hebt met edibles, moet je voorzichtig te werk gaan. Dat betekent: beginnen met kleine porties, idealiter van ongeveer 0,05 - 0,1 g toppen, en minstens 60 minuten wachten tussen elke dosis. Het effect begint meestal binnen 40-60 minuten, maar is sterk afhankelijk van of en hoeveel er van tevoren is gegeten. Als de maag leeg is, wordt de THC snel gemetaboliseerd en naar de lever gestuurd, waar het wordt omgezet in 11-Hydroxy-THC en vervolgens naar de hersenen wordt gestuurd.

Als de maag nog bezig is met het verteren van een eerdere maaltijd, zal het eerst die maaltijd verteren en vervolgens de THC vrijgeven. In dit geval kan het effect pas 2-4 uur na inname optreden.

Dus, als je voorzichtig wilt zijn, doe dat altijd op een lege maag.

Over het algemeen werken de capsules vergelijkbaar met cannabis brownies, aangezien de THC in de capsules vertraagd wordt vrijgegeven en dan bijna plotseling wordt waargenomen. Daarom is het erg belangrijk om lang genoeg te wachten tussen de doses bij het gebruik van de capsules.

 

FAQ

Wat zit er in de doos?

De CannaCaps productiekit is een set waarmee je gemakkelijk je eigen zeer krachtige THC-capsules kunt maken van je cannabis. De doos bevat alle niet-huishoudelijke ingrediënten en materialen samen met gedetailleerde stap-voor-stap instructies in het CannaCaps recept.

De speciale eigenschap is de gemakkelijke productie met een gegarandeerd hoogwaardig eindproduct. De capsules zijn zeer discreet maar krachtig.

Bovendien heb je de mogelijkheid om de olie niet in de capsules te vullen, maar om ermee te koken!

 

Hoe lang duurt de productie?

De productie is zeer eenvoudig, maar vereist iets meer "contacttijd" dan andere sets. Het duurt ongeveer 3-4 uur voordat de Magic Coconut Oil alle actieve ingrediënten heeft opgenomen.

 

Hoeveel porties worden geproduceerd?

De set bevat ongeveer 65 capsules. Het is aan jou hoeveel je vult. Als je sterke capsules wilt maken, moet je ze tot de rand vullen. Als je echter zwakkere capsules wilt maken, kun je de dosering vrij bepalen aan de hand van de gevulde hoeveelheid.

 

Kunnen de capsules worden gemaakt met hasj of vergelijkbare stoffen?

Al onze edibles kunnen ook worden gemaakt met hasj, extracten of snoeiafval. Echter, materiaal van lage kwaliteit kan soms resulteren in een nogal donker eindproduct. In het geval van de capsules is dit niet zo belangrijk, maar als je van plan bent ermee te koken, moet je hier rekening mee houden.

 

Gaat er enige potentie verloren in het proces of wordt alles geëxtraheerd?

De nieuwe sets zijn ontworpen om alle actieve stoffen in de kortst mogelijke tijd te extraheren en ze om te zetten in zeer professionele edibles.

 

Hoe lang zijn de capsules houdbaar?

De capsules zijn stabiel voor 6 maanden+. Echter, ze moeten worden opgeslagen in een vaste toestand (onder 25°C). Over het algemeen moeten de capsules niet te lang in een vloeibare toestand blijven, omdat dit de capsules kan verzachten en ervoor kan zorgen dat er wat olie lekt.

 

Hoeveel plantmateriaal is er doorgaans nodig?

Met elke doos verwerk je 5g cannabis om tot 65 capsules te maken.

 

Hoe kun je koken met de set?

Je krijgt advies in het recept voordat je de capsules vult.

Je kunt dan simpelweg de olie terug in de fles gieten en deze gebruiken voor het koken.

 

Valt de doos onder de verdovende middelenwet?

De doos is volledig legaal. Als cannabispatiënt gebruik je je eigen cannabis en verwerk je deze met behulp van de doos. De afgewerkte olie of capsules vallen echter onder de verdovende middelenwet.

 

Hoe sterk is het effect van de capsules vergeleken met het verdampen?

Het effect treedt typisch op binnen 30-120 minuten, afhankelijk van hoeveel je van tevoren hebt gegeten en je tolerantieniveau. Het effect is veel intenser en langduriger dan bij het verdampen.

Met de capsules treedt het effect niet zo snel in als met andere sets, maar het duurt veel langer.

 

Hoe lang duurt het effect?

Het effect duurt typisch 8-14 uur.