CannaNerds

Velen hebben ze waarschijnlijk al op sociale media gezien of termen gehoord zoals Nerdgummies, Nerdballs of Nerdropes. Dit zijn gummy snoepjes bedekt met "Nerds" snoepjes uit Amerika.

 

Deze combinatie creëert een zeer unieke textuur en ook een zeer speciale smaak. Bovendien kan er veel cannabis of THC worden verdeeld in de Nerdgummies zonder een sterke cannabis smaak te krijgen.

 

De kleurrijke suikerbolletjes zijn meestal enigszins zuur, wat de speekselproductie stimuleert en ervoor zorgt dat een groot deel van de actieve ingrediënten wordt opgenomen door de slijmvliezen, waardoor het begin van de effecten aanzienlijk wordt versneld.

Al met al zijn Nerdgummies een van de meest praktische en heerlijke edibles die er zijn.

 

Productie

De productie van CannaNerds is nog nooit zo makkelijk geweest met onze nieuwe kits. Alles wat je nodig hebt, zit in één set. Je hoeft alleen maar de actieve ingrediënten te extraheren en ze vervolgens te mengen in de heerlijke CannaNerds.

Je kunt precies ontdekken hoe in de instructies of in de receptvideo.

 

Speciale Kenmerken

De grootste eigenschap van de NerdGummies is de smaak.

De combinatie van gummiberen, Nerds en cannabis is gewoon briljant.

De kleurrijke suikerbolletjes laten je mond wateren, zorgen voor een kort zuur moment voordat de CannaGummies langzaam doorkomen. Samen met de zure kleurrijke suikerbolletjes creëren ze een echte smaakervaring!

 

Dosering & Effect

Zoals altijd met dosering, kunnen veel factoren de intensiteit en de duur van het effect beïnvloeden.

Daarom hebben we een algemene doseringstabel met meer informatie gemaakt.

Als je geen ervaring hebt met edibles, is het cruciaal om dit vooraf te lezen!

Het effect is vergelijkbaar met andere kauwbare snoepjes. Dat betekent dat een klein deel van de actieve ingrediënten wordt opgenomen door de slijmvliezen, wat samen met de aanwezige suiker ervoor zorgt dat het begin van de effecten iets eerder plaatsvindt dan bij brownies, koekjes, etc.

Daarom moet je over het algemeen verwachten dat je de effecten binnen 15-45 minuten voelt.

 

FAQ

Wat zit er in de doos?

We bieden een kit waarmee je heel gemakkelijk zeer krachtige CannaNerds kunt produceren vanuit je cannabis.

De doos bevat alle niet-huishoudelijke ingrediënten en materialen samen met gedetailleerde stap-voor-stap instructies in het CannaNerds-recept.

De speciale functie is de gemakkelijke productie met een gegarandeerd hoogwaardig eindproduct. De smaak en het uiterlijk zijn onovertroffen, en de afgewerkte snoepjes doen niet onder voor industriële edibles uit Amerika en dergelijke.

 

Hoe lang duurt de productie?

Met ons speciale recept samen met het best denkbare oplosmiddel, kun je je CannaNerds in ongeveer 2 uur maken.

 

Hoeveel porties worden geproduceerd?

De richtlijn in het recept is om 30 CannaNerds te maken uit 5g cannabis, dus 30 porties. Afhankelijk van of je zwakkere gummies verkiest of echte krachtpatsers wilt produceren, kun je de hoeveelheid variëren en aanpassen.

 

Kunnen CannaNerds ook met hasj of iets dergelijks worden gemaakt?

Al onze edibles kunnen ook worden gemaakt met hasj, extracten of snoeiresten. Echter, materiaal van slechte kwaliteit kan soms resulteren in een vrij donker eindproduct. Onthoud altijd dat de kwaliteit van je CannaNerds hand in hand gaat met de kwaliteit van je materiaal.

 

Gaat er enige potentie verloren in het proces of wordt alles geëxtraheerd?

Tijdens het proces gaat niets verloren. Alle actieve verbindingen worden geëxtraheerd en eindigen in het eindproduct!

Met de oude recepten werden de actieve verbindingen soms niet perfect geëxtraheerd. We hebben dit geoptimaliseerd, en onze nieuwe methoden extraheren ALLE actieve verbindingen in de kortst mogelijke tijd uit je cannabis of iets dergelijks.

 

Hoe lang zijn de CannaNerds houdbaar?

Als je de CannaNerds luchtdicht bewaart, zijn ze zeer lang houdbaar. Net zo lang als commerciële gummiberen. Dankzij de bijgeleverde DYO Liquidizer blijven de CannaNerds zelfs langer zacht dan de onverwerkte gummiberen.

 

Hoeveel plantmateriaal is er typisch nodig?

Met elke doos verwerk je tot 5g cannabis om standaard 30 CannaNerds te produceren. Je kunt ook de grootte van de CannaNerds aanpassen aan je behoeften.

 

Is de doos onderhevig aan de verdovende middelenwet?

De doos is volledig legaal. Als cannabispatiënt gebruik je je eigen cannabis en verwerk je deze met behulp van de doos.

De afgewerkte CannaNerds zijn echter onderhevig aan de regelgeving inzake verdovende middelen.

 

Hoe verhoudt het effect zich tot het roken van een joint?

Het effect begint meestal binnen 15-45 minuten, afhankelijk van hoeveel je van tevoren hebt gegeten en hoe hoog je tolerantie is. Het effect is echter veel intenser en langer aanhoudend dan bij verdampen.

De speciale functie van de CannaNerds is het vroege begin van het effect. Sommige actieve ingrediënten worden door het kauwen opgenomen door de slijmvliezen. Dit leidt ertoe dat de actieve ingrediënten sneller in de bloedbaan komen en binnen 15 minuten effect hebben.

Als je voor het eerst oraal cannabis consumeert, moet iedereen voorzichtig te werk gaan om de juiste hoeveelheid voor zichzelf te vinden.

 

Hoe lang duurt het effect?

Het effect treedt zeer snel op en duurt daarom meestal niet zo lang als andere vetgebaseerde edibles.

De duur van het effect is ongeveer 3-6 uur.