CannaLean

CannaLean is een van de meest innovatieve producten in de wereld van eetbare cannabisproducten. Het is een suikersiroop die alle actieve verbindingen van de cannabisplant bevat.

 

Wat er speciaal aan is, is dat deze verbindingen normaal gesproken niet in water oplosbaar zijn en alleen in een suikersiroop opgelost blijven door complexe, industriële productie.

 

Echter, wij maken het nu mogelijk om zo'n siroop in je eigen keuken te creëren. Je hebt geen machines of extra materialen en ingrediënten nodig. Alles wat je nodig hebt voor de productie vind je in de nieuwe Do-Ya-Own CannaLean Productiekit.

 

En de productie duurt slechts 45 minuten!

 

CannaLean is veelzijdig en supergemakkelijk te doseren. Bovenal is het zeer onopvallend en een geweldig alternatief voor dagelijks gebruik. Het kan geconsumeerd worden als een enkele dosis shot, wat ook een onmiddellijke intreding van effecten creëert, of het kan gedronken worden als een long drink over een langere periode, wat ook een langzamere intreding van effecten veroorzaakt. Meng het gewoon in Sprite, Fanta, water, of je favoriete drankje. Het mengt goed in elk drankje!

Productie

Het creëren van een hoogwaardige CannaLean zonder extra materialen is vrij ingewikkeld, aangezien de cannabisverbindingen op oliebasis zijn en niet oplossen in suikersiroop, waardoor ze onmiddellijk bezinken en op het oppervlak drijven als olie druppels. Er zijn verschillende DIY-recepten online die over het algemeen slechts zwakke resultaten opleveren, waarbij glycerine als oplosmiddel wordt gebruikt, wat bijna ineffectief is voor extractie. Onze recepten zijn gebaseerd op onze eigen, die de productie van CannaLean volledig hebben veranderd.

Zelfs met ons oude recept moest het minstens 12 uur gekookt worden om vervolgens "slechts" het merendeel van de actieve verbindingen in de afgewerkte siroop te krijgen.

Ik heb echter nu een volledig nieuw recept ontwikkeld dat 99% van de actieve verbindingen kan oplossen en deze binnen 45 minuten kan verwerken tot een hoogwaardige cannabis siroop.

Dit nieuwe recept is het resultaat van 12 jaar ervaring met cannabis, 8 jaar ervaring in cannabisverwerking, en 6 jaar professionele ervaring in het

 

Maken van CannaLean.

Ik ben ervan overtuigd dat ik met de nieuwe set een nuttig en zeer innovatief product heb gecreëerd waar iedereen die geïnteresseerd is in eetbare cannabisproducten of hun productie van kan profiteren.

Wat nog belangrijker is, is dat cannabispatiënten, zonder verdere kennis, een perfecte CannaLean kunnen produceren in slechts 45 minuten, zonder enige behoefte aan kook- of cannabiservaring.

 

Dosering & Effect

De dosering van CannaLean, zoals bij andere eetbare producten, hangt af van vele factoren. Het moet opgemerkt worden dat eetbare producten zeer intens kunnen zijn en veel sterker dan een joint, verdamper, of iets dergelijks. Dit komt omdat het THC-A in cannabis niet wordt omgezet in Delta-9-THC zoals bij het roken, maar in 11-Hydroxy-THC. Dit kan tot 6 keer sneller de bloed-hersenbarrière doorbreken en leidt dus tot een veel intenser effect.

Als je bijvoorbeeld normaal gesproken 0,3 g toppen rookt, zou 0,05-0,1g toppen in de siroop een vergelijkbaar resultaat moeten opleveren. Helaas hangt dit ook af van verschillende factoren. Er zijn bijvoorbeeld mensen bij wie eetbare producten bijna geen effect hebben, terwijl gerookte cannabis snel werkt. Maar het tegenovergestelde komt ook vaak voor, waarbij er een hoge tolerantie is bij het roken, maar een kleine dosis siroop leidt tot enorme effecten. Dit lijkt gerelateerd te zijn aan bloeddruk en metabolisme. Helaas heb ik hier geen onderzoek over gevonden. Iedereen moet voor zichzelf uitvinden hoe hij of zij reageert op eetbare producten.

Als je geen ervaring hebt, moet je voorzichtig te werk gaan. Dat betekent: beginnen met kleine hoeveelheden, het beste van ongeveer 0,05 - 0,1 G toppen en minstens 45 minuten wachten tussen elke dosis. Het effect treedt typisch op na ongeveer 20-60 minuten, maar hangt sterk af van of en hoeveel er van tevoren is gegeten. Als de maag leeg is, wordt de THC snel afgebroken en naar de lever getransporteerd, waar het vervolgens wordt omgezet in 11-Hydroxy-THC en naar de hersenen gestuurd.

Als de maag nog bezig is met het verteren van de vorige maaltijd, zal deze eerst die maaltijd verteren en vervolgens de THC vrijgeven. Hierdoor kan het effect pas 2-4 uur na inname optreden.

Dus als je voorzichtig wilt zijn, doe dat altijd op een lege maag.

Over het algemeen werkt de siroop anders dan gebruikelijke brownies, omdat de THC in CannaLean snel vrijkomt en een klein deel dus al via de slijmvliezen kan worden opgenomen. Door dit en de suiker kun je soms zelfs na slechts 10-15 minuten een mild effect opmerken. Zoals hierboven vermeld, begint het effect echter meestal na 20-60 minuten. Bij brownies begint het effect meestal pas na meer dan een uur.

 

FAQ

Wat zit er in de doos?

Wij bieden een set aan waarmee je gemakkelijk een zeer krachtige siroop van je cannabis kunt koken. De doos bevat alle niet-huishoudelijke ingrediënten en materialen samen met gedetailleerde stap-voor-stap instructies in het CannaLean-recept.

Het bijzondere is de eenvoudige productie met een gegarandeerd hoogwaardig eindproduct. Onze basis Lean heeft een speciale samenstelling volgens ons eigen recept. Dit maakt het mogelijk om het opgeloste THC permanent in de op water gebaseerde CannaLean te mengen zonder verdere verwerking. Aangezien THC zich als olie gedraagt, is dit nauwelijks tot niet mogelijk zonder onze Basic Lean.

 

Hoe lang duurt de productie?

Met ons speciale recept samen met het best denkbare oplosmiddel, kun je de CannaLean binnen 45 minuten maken.

 

Hoe groot is een portie?

Dit hangt sterk af van de tolerantie. Een typische medische portie is ongeveer 5-10ml. Een sterke portie met hoge tolerantie kan ook 25ml+ zijn. Je zou eens voor jezelf moeten berekenen hoeveel consumptie-eenheden je anders krijgt van 5g cannabis en vervolgens het resultaat door 250ml delen. Dit zou je in staat moeten stellen om het heel goed te benaderen.

 

Kan de siroop ook met hasj of iets dergelijks worden gemaakt?

Al onze eetbare producten kunnen ook worden gemaakt met hasj, extracten of snoeiresten. Echter, materiaal van slechte kwaliteit kan soms een vrij donker eindresultaat opleveren. Onthoud dus altijd dat de kwaliteit van je CannaLean hand in hand gaat met de kwaliteit van je materiaal.

 

Gaat er iets van het effect verloren tijdens het proces of wordt alles geëxtraheerd?

Met de nieuwe methode is het mogelijk om alle actieve verbindingen in de kortst mogelijke tijd uit de cannabis te extraheren en deze om te zetten in hoogprofessionele eetbare producten.

 

Hoeveel siroop kun je maken met de doos?

In totaal 250ml CannaLean gevuld in een 200ml en een 50ml CannaLean fles.

 

Hoe lang is de siroop houdbaar?

Ongeveer 4 maanden. Als je van plan bent de CannaLean zo lang te bewaren, dan moet je hem in de koelkast bewaren.

 

Hoeveel plantmateriaal is er ongeveer nodig?

Met elke doos verwerk je tot 5g cannabis om in totaal 250ml CannaLean te produceren.

 

Wat is de beste manier om CannaLean te mengen?

Je kunt CannaLean puur als shot nemen of op een lepel, of mengen met elk drankje. Klassiek met Fanta of Sprite of met sappen enz. Wees creatief en creëer een compleet nieuwe drank.

Je kunt ook heerlijke cocktails maken met je CannaLean. Op ons Instagram-profiel vind je eenvoudige recepten voor smakelijke CannaCocktails.

 

Is de doos onderhevig aan verdovende middelen wetgeving?

De doos is volledig legaal. Als cannabispatiënt gebruik je je eigen cannabis en verwerk je deze met behulp van de doos. De afgewerkte CannaLean is echter onderhevig aan de wetgeving op verdovende middelen.

 

Hoe sterk is het effect bij het drinken in vergelijking met het verdampen?

Het effect treedt gewoonlijk op na 20-60 minuten, afhankelijk van hoeveel je van tevoren hebt gegeten en hoe hoog je tolerantie is. Het effect is echter veel intenser en langduriger dan bij het verdampen.

Het bijzondere aan CannaLean is het instelbare intreden van het effect. Je kunt je siroop als shot drinken om een direct en snel effect te krijgen.

Je kunt ook een long drink mengen en deze langzaam en continu drinken om ook een langzaam en continu intreden van het effect te krijgen.

Als je voor het eerst oraal cannabis consumeert, moet iedereen voorzichtig te werk gaan om de juiste hoeveelheid voor zichzelf te vinden.

 

Hoe lang duurt het effect?

Het effect duurt gewoonlijk 6-12 uur.

Kan CannaLean zowel in koude als in warme dranken worden gemengd?

Je kunt je CannaLean in elk drankje mengen. Natuurlijk ook in je koffie of thee en elk ander warm drankje.

 

Hoe sterk is het effect als je helemaal niet rookt of consumeert, kun je dan nog steeds de CannaLean drinken?

De roes is vergelijkbaar met een joint, maar intenser. Doordat je de CannaLean langzaam kunt drinken en zo je dosis kunt benaderen, is CannaLean ook optimaal voor onervaren gebruikers.

 

Bevat de CannaLean alcohol?

Je maakt CannaLean 3.0 met alcohol. Als je echter je CannaLean zonder alcohol wilt koken, kun je de verdampingset gebruiken om alle alcohol tijdens de productie weer te verwijderen.

The recipe video