CannaSours

 

Iedereen kent ze wel. Of ze nu in de vorm van appelringen, Sour Patches of stokjes zijn. Heerlijke fruitgummies met zuur suiker eromheen.

 

Maar CannaSours zijn ook bevochtigd met THC.

 

Deze combinatie creëert een unieke textuur en een uitzonderlijke smaak. Bovendien zorgt het voor een gelijkmatige verdeling van cannabis of THC in de CannaSours, zonder een sterke cannabis smaak achter te laten.

 

De zure suiker zorgt ervoor dat veel van de actieve ingrediënten worden opgenomen via de slijmvliezen, wat kan leiden tot een snellere intreding van effecten.

 

Al met al zijn CannaSours een van de meest praktische en smakelijke edibles die beschikbaar zijn.

 

Productie

Het maken van CannaSours is nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij onze nieuwe kits. Alles wat je nodig hebt is inbegrepen in één set. Je hoeft alleen de actieve ingrediënten te extraheren en vervolgens te mengen in de heerlijke CannaSours.

 

Gedetailleerde instructies zijn te vinden in de bijgeleverde handleiding of in de receptvideo.

 

Speciale kenmerken

De grootste eigenschap van de CannaSours is hun eenvoudige productieproces.

 

Tijdens het proces wordt de membraan van de fruitgummies opgelost en bevochtigd met vloeibare THC.

 

Dit combineert vervolgens met de gummimassa en versmelt er als het ware mee, waardoor een dunne, gelijkmatige THC-film op elke fruitgummy ontstaat.

 

Dosering & Effect

Er zijn veel factoren om rekening mee te houden bij het doseren die de intensiteit en duur van het effect kunnen beïnvloeden. Daarom hebben we een algemene doseringstabel met meer informatie gemaakt.

 

Als je nieuw bent met edibles, zorg er dan voor dat je dit vooraf leest!

 

Het effect is vergelijkbaar met andere kauwsnoepjes. Een deel van de actieve ingrediënten wordt opgenomen via de slijmvliezen, wat, in combinatie met de suiker, leidt tot een vroegere intreding van het effect dan bij brownies, koekjes, etc.

 

Over het algemeen kun je verwachten dat je de effecten binnen 15-45 minuten voelt.

 

FAQ

 

Wat zit er in de doos?

Onze kit stelt je in staat om moeiteloos zeer krachtige CannaSours te maken van je cannabis. De doos bevat alle niet-huishoudelijke ingrediënten en materialen, evenals gedetailleerde stap-voor-stap instructies in het CannaSours-recept.

 

De speciale functie is de gemakkelijke productie met een gegarandeerd hoogwaardig eindproduct. De smaak en het uiterlijk zijn onovertroffen, en de afgewerkte snoepjes zijn vergelijkbaar met industriële edibles uit Amerika.

 

Hoe lang duurt de productie?

Dankzij ons speciale recept en de beste oplosmiddelen, duurt het slechts ongeveer 1,5 uur om je CannaSours te maken.

 

Hoeveel porties worden geproduceerd?

De richtlijnen in het recept zijn voor het maken van 50 CannaSours uit 5g cannabis, wat 50 porties is. Afhankelijk van of je zwakkere gummies of sterkere wilt, kun je de hoeveelheid variëren en aanpassen.

 

Kun je CannaSours ook maken met hasj of soortgelijke stoffen?

Al onze edibles kunnen ook worden gemaakt met hasj, extracten of trimmings. Echter, materiaal van inferieure kwaliteit kan soms resulteren in een vrij donker eindproduct. Onthoud altijd dat de kwaliteit van je CannaSours hand in hand gaat met de kwaliteit van je materiaal.

 

Gaat er enige potentie verloren tijdens het proces of wordt alles geëxtraheerd?

Tijdens het proces gaat er niets verloren. Alle actieve ingredi

 

ënten worden geëxtraheerd en komen in het eindproduct terecht! We hebben onze methoden geoptimaliseerd om ALLE actieve ingrediënten uit je cannabis of soortgelijke stoffen in de kortst mogelijke tijd te extraheren.

 

Hoe lang zijn de CannaSours houdbaar?

Wanneer luchtdicht bewaard, zijn CannaSours zeer lang houdbaar. Ze gaan net zo lang mee als commerciële gummyberen. De THC-coating conserveert ze zelfs verder, waardoor de gummies langer vers blijven.

 

Hoeveel plantmateriaal is er doorgaans nodig?

Elke doos stelt je in staat om tot 5g cannabis te verwerken en meestal 50 CannaSours te maken. Echter, je kunt ook de grootte van de CannaSours aanpassen aan je behoeften.

 

Valt de doos onder de verdovende middelenwet?

De doos is volledig legaal. Als cannabispatiënt gebruik je je eigen cannabis en verwerk je deze met de hulp van de doos. De afgewerkte CannaSours vallen echter onder de verdovende middelenwet.

 

Hoe vergelijkt het effect zich met het roken van een joint?

Het effect begint meestal binnen 15-45 minuten, afhankelijk van hoeveel je daarvoor hebt gegeten en je tolerantieniveau. Echter, het effect is intenser en duurt langer dan bij het verdampen.

 

Een unieke eigenschap van de CannaSours is de vroege intreding van het effect. Sommige van de actieve ingrediënten worden door het kauwen opgenomen via de slijmvliezen, wat de stoffen sneller in de bloedbaan laat komen en binnen 15 minuten begint te werken.

 

Als je voor het eerst orale cannabisconsumptie probeert, moet iedereen voorzichtig zijn om de juiste hoeveelheid voor zichzelf te vinden.

 

Hoe lang duurt het effect?

Het effect treedt zeer snel in en, hoewel het niet zo lang duurt als andere vetgebaseerde edibles, duurt het effect ongeveer 3-6 uur.