EU Contact - Puro CPM - Mail: eu@do-ya-own.com - Phone: +32(0)14 - 97 00 70

WELKOM

Produceer cannabisdranken, cannabisvapes, cannabissnoepjes en meer cannabis eetwaren in een mum van tijd!

Je hebt alleen je eigen cannabis en een oven nodig om professionele THC-snoepjes, THC-vapes, THC-drankjes of functionele THC-capsules in je eigen keuken te produceren.

Alle andere ingrediënten en materialen zijn inbegrepen, samen met gedetailleerde stap-voor-stap instructies in de productiekits.

 


CANNASOURS PRODUCTIEKIT

Iedereen kent ze wel. Of het nu in de vorm van appelsnoepjes, zure matjes of staafjes is. Heerlijke fruitige gummies met daaromheen zuursuiker.

Maar CannaSours zijn ook gecoat met THC.

Deze combinatie creëert een unieke textuur en een buitengewone smaak. Bovendien zorgt het voor een gelijkmatige verdeling van cannabis of THC in de CannaSours, zonder een sterke cannabissmaak achter te laten.

De zuursuiker maakt het mogelijk dat veel van de actieve stoffen door de slijmvliezen worden opgenomen, wat kan leiden tot een snellere intrede van effecten.

Al met al zijn CannaSours een van de meest praktische en smakelijke eetbare producten beschikbaar.

 


CANNALEAN PRODUCTIEKIT

Productiekit voor cannabisstroop

CannaLean is een met THC verrijkte suikerstroop die je in elk drankje kunt mixen.

Alles is mogelijk!

De bereiding duurt slechts 45 minuten en is super simpel.

Met onze kit kun je alle actieve stoffen van je cannabis in de kortst mogelijke tijd oplossen en mengen in een heerlijke CannaLean met perfecte biobeschikbaarheid.

 


CANNANERDS PRODUCTIEKIT

Productiekit voor CannaNerds.

CannaNerds zijn heerlijke snoepjes die alle actieve stoffen van cannabis bevatten. De combinatie van gummibeertjes en kleurrijke suikerparels is ongelooflijk. Een compleet nieuwe smaak die het bijna onmogelijk maakt om niet te veel te snacken.

Met onze kit kun je de actieve stoffen uit je cannabis oplossen en verwerken in heerlijke THC fruitige gummies met Nerds.


CANNACAPS PRODUCTIEKIT

Productiekit voor CannaCaps & kookkit.

CannaCaps zijn kokosoliecapsules die alle actieve stoffen van cannabis bevatten. Je kunt kiezen of je de olie in capsules wilt vullen of ermee wilt koken. Omdat de olie hier ongelooflijk geschikt voor is.